Xewkija (Xeuchia)

Xewkija (Xeuchia)

Elenco Inventario nazionale dei beni culturali delle isole maltesi
National Inventory of Cultural Property of the Maltese Islands (NICPMI)

00041      Kappella ta’ Santa Ċeċilja / St. Cecilia Chapel                                                 Xewkija

01443              Torri ta’ Santa Ċeċilja / Sta. Cecilia Tower                                                                    Xewkija

01044              Niċċa ta’ San Ġużepp / Niche of St Joseph                                                                          Xewkija

01045              Knisja Parrokkjali ta’ San Ġwann Battista / Parish Church of St. John the Baptist Xewkija

01046              Niċċa ta’ Santa Katerina / Niche of St. Catherine                                                                Xewkija

01047              Niċċa ta’ San Ġwann il-Battista / Niche of St. John the Baptist                                     Xewkija

01048              Niċċa ta’ San Ġwann il-Battista / Niche of St. John the Baptist                                     Xewkija

01049              Niċċa tal-Immakulata Kunċizzjoni / Niche of the Immaculate Conception                  Xewkija

01050              Niċċa vojta / Empty Niche                                                                                                           Xewkija

01051              Niċċa ta’ San Ġwann il-Battista / Niche of St. John the Baptist                                     Xewkija

01052              Niċċa ta’ San Ġwann il-Battista / Niche of St. John the Baptist                                     Xewkija

01053              Niċċa tal-Madonna tad-Duluri / Niche of the Madonna of Sorrows                               Xewkija

01054              Niċċa tal-Madonna tal-Purgatorju / Niche of the Madonna of Purgatory                     Xewkija

01055              Niċċa ta’ San Publiju / Niche of St Publius                                                                            Xewkija

01056              Niċċa ta’ San Ġwann il-Battista / Niche of St. John the Baptist                                     Xewkija

01057              Kappella tal-Ħniena / Church of the Madonna of Mercy                                                   Xewkija

01058              Niċċa tal-Madonna ta’ Lourdes / Niche of the Madonna of Lourdes                             Xewkija

01059              Niċċa ta’ San Publiju / Niche of St Publius                                                                            Xewkija

01060              Niċċa ta’ San Ġwann il-Battista / Niche of St. John the Baptist                                     Xewkija

01061              Niċċa tal-Madonna tal-Providenza / Niche of the Madonna of Providence                Xewkija

01062              Niċċa ta’ San Ġużepp / Niche of St Joseph                                                                          Xewkija